Spc покриття — підлога нового покоління

Коли мова заходить про ремонт підлоги або монтаж нової, кожен бажає знайти недорогий і, в той же час, якісний матеріал. 

Spc покриття — інноваційний матеріал останнього покоління, що став хорошою альтернативою ламінату, паркету та плитці. Це сучасне покриття для підлоги, яке швидко набирає популярність завдяки своїм властивостям. І це не дивно, адже воно відповідає багатьом критеріям якості та надійності. Ось деякі ключові характеристики цього матеріалу:

  1. Склад та структура. SPC складається з суміші кам’яного порошку та полімерних смол, інших добавок. Цей склад робить його особливо міцним та стійким. Таке покриття буде слугувати не один десяток років без нарікань та необхідності ремонту.
  2. Міцність і стійкість. Таке вінілове покриття для підлоги володіє високою міцністю та стійкістю до ушкоджень механічного плану, включаючи подряпини, розрив, вплив вологого середовища та знос. Це робить його ідеальним вибором для приміщень з високим рівнем прохідності.
  3. Водонепроникність. SPC покриття має високий ступінь водонепроникності, що робить його практично стійким до вологи. Це дозволяє використовувати його в приміщеннях з високим рівнем вологості, таких як ванні кімнати, кухні, санвузли або пральні.
  4. Легкість у монтажі. SPC покриття зазвичай має сучасну зручну замкову систему, що дозволяє легко укласти плитки без використання клею або спеціального обладнання. Це робить його непоганим вибором для багатьох приміщень різного призначення.

SPC ламінат доступний в широкому спектрі дизайнів та текстур, що дозволяє підібрати покриття, яке відповідає інтер’єру будь-якого приміщення. Адже для класики та модерну потрібні підлоги різного забарвлення. Вони повинні доповнювати сучасний інтер’єр, стати його ключовою частиною.

Багато виробників SPC покриття гарантують високі показники екологічності цього продукту, використовуючи природні матеріали в процесі його виробництва. Тому він вважається безпечним для використання навіть в тих приміщеннях, де є багато дітей — школах, садочках.

Де можна придбати якісне покриття для підлоги?

На сьогодні купити вінілову підлогу можна, не виходячи із дому. Інтернет-магазин PROFLOOR має у своєму каталозі якісні сучасні матеріали для монтажу чи реконструкції підлоги. Якісна вінілова підлога, купити яку можна по прийнятній ціні, дозволить створити сучасний інтер’єр в кімнатах різного призначення.

Отже, SPC покриття є оптимальним вибором для тих, хто шукає міцний, стійкий і привабливий для підлоги матеріал. Адже що може бути краще, чим нова підлога, яка ніколи не втратить свою якість та зовнішній вигляд?

От Admin