Скляні двері в кімнатах – затишок, світло, функціональність

У більшості квартир та будинків завжди є потреба візуально розширити простір. Багатьом людям на рівні підсвідомості подобаються легкі й світлі інтер’єри – вони додають настрою та відчуття того, що в кімнатах більше повітря та вільного простору. Тому, перш ніж піти в магазин дверей, визначтесь не тільки з ціною, але й бажаним дизайном.

Чому нам подобаються двері зі скла

Витончені міжкімнатні скляні двері виглядають сучасно. З ними будь-яка кімната виглядає більш привабливою. Такі двері створюють ілюзію більшого простору, але при цьому працюють на приватність між різними частинами оселі. 

Щоб вирішити, чи підходять вам скляні двері, заглибимося в їх особливості та переваги:

  1. Наповнюють кімнати природним світлом. Сонячне світло не можна замінити штучним освітленням. В таких кімнатах є змога відчути себе більш енергійними та бадьорими.
  2. Розширюють простір, роблять приміщення візуально більшим. Надають кімнаті відкритого та привітного вигляду.
  3. Додають персоналізації. З ними легко створювати індивідуальні проєкти, обираючи прозоре або матове скло.

Скло – універсальний матеріал, який прикрашає будь-який простір, створює ілюзію його візуального збільшення. Тому міжкімнатні двері зі склом підходять для спальні, кухні чи вітальні, а також вдало виглядають у складі скляних перегородок, якими розділяють простір замість стандартних стін.

Скло у складі стилістичних рішень

Класичним інтер’єрам скляні двері додають вишуканості. Скло з елегантними декоративними елементами, складними візерунками може стати справжньою окрасою приміщення не тільки для стиля хай-тек або лофт. Воно добре впишеться також в ретро-стиль. Шляхетні відтінки рами та візерунків в поєднанні зі склом надають інтер’єру неповторного шарму й аристократичності.

Для любителів еклектики вони також підходять. Використайте їх, як яскравий акцент в інтер’єрі, підкреслюючи оригінальність смаку та вбрання вашої оселі.

Міжкімнатні двері зі склом для екологічно дружньої оселі

Скло – один з екологічно чистих матеріалів, що використовуються в ремонті та будівництві. Двері міжкімнатні повинні бути безпечними для здоров’я усіх мешканців, а скло виробляють із натуральних компонентів, таких як пісок, сода, вапно. Вони не містять токсичних речовин або шкідливих випарів. Тож обирайте магазин дверей, який пропонує різноманітні скляні моделі для вашого дому. 

От Admin