Переваги розумного замку

Друзі, продовжуємо занурення у тему розумного будинку. Сьогодні поговоримо про розумні замки на двері та їх переваги.

Швидкість
Розумні замки працюють дуже швидко, тим самим дозволяючи вам економити свій час.Це означає, що якщо ми будемо використовувати розумні електронні замки в таких місцях як пожежна частина, лікарня, коледж, то вони будуть дуже корисні у разі екстреної ситуації. Ми зможемо відчиняти замки за лічені секунди. Наприклад, за той час, як пожежа поширюється лікарнею, у рятувальників буде 100% шанс, що вони зможуть врятувати людей, оскільки їм не доведеться витрачати дорогоцінний час на зламування аварійних дверей.

Зручність
Багато хто думає, що користуватися розумним замком досить важко. Побоювання взаємодії з цією «складною річчю» зупиняє людей і позбавляє їх можливості відчути всю зручність використання цієї технології. Насправді, керуватися цим замком так само просто, як розблокувати ваш смартфон. Через кілька хвилин прочитання інструкції та хвилинної практики кожен зможе навчитися ним користуватися.

Що дійсно тішить: при використанні розумного замку не потрібно носити з собою ключ. Тепер ви боятиметеся десь його втратити чи забути. Вам не потрібно буде сидіти за дверима і чекати, поки механік в черговий раз полагодить ваш замок. Розумний дверний замок відчиняється/закривається автоматично, може бути активований через смартфон або за допомогою біометричного зчитувача.

Надійність та безпека
Замок із використанням біометричної технології дуже надійний. Наприклад, якщо ми захистили будинок за допомогою замка із встановленим сканером відбитків пальців, то зламати його практично неможливо. Якщо хтось зробить невдалу спробу і кілька разів додасть відбиток, який раніше не був зареєстрований, тоді пролунає сигнал тривоги. Рівень безпеки чудовий!

Розумний замок дуже структурований і складається з 5 клямок замість 2 клямок, як у традиційних замків. Замкову свердловину замінюють біометричним зчитувачем або блоком виявлення смартфона, тому механічної поломки тут бути не може. Крім того, коли хтось починає застосовувати силу, щоб виламати двері, замок дверей видає звуковий сигнал, що значно підвищує безпеку.


Суворий контроль
З установкою розумного дверного замку у вас буде повний контроль над тим, хто проходить через двері вашого будинку. Фактично смарт-замок – це електронний пристрій, що дозволяє записувати дату, час, вхід та вихід людей у ​​будь-який час. Пам’ять дверного замку – ідеальний інструмент, особливо для бізнес-холдингів та великих компаній, а також навчальних закладів, завдяки якому можна відстежувати відвідуваність чи час перебування працівників на робочому місці.

Ніхто не зможе оминути цю систему охорони без узгодження з вами. Крім можливості контролювати те, хто і коли входить у приміщення і залишає його, ви можете також встановити тимчасові рамки, протягом яких у певного кола людей буде можливість пройти охоронну систему за спеціальним біометричним пропуском або ін. Це досить просто налаштувати за допомогою програми, такою Ви усуваєте всі проблеми, пов’язані зі зміною замків, втрату ключів та їх копіювання, а також злом механічних замків.

Варіативність
З такою системою безпеки ви можете використовувати безліч різних видів ідентифікації та доступу, таких як пароль, сканер відбитків пальців, цифрові карти, синтез голосу, фейс-контроль та багато іншого. Цей список регулярно поповнюється в міру того, як удосконалюється охоронна система та технології, що використовуються у розумних замках.

Естетичність
Останній, не менш важливий фактор: розумні замки мають неймовірно різноманітний дизайн, зовнішній вигляд і забарвлення, тому ви легко зможете вибрати дверний замок, що відповідає вашим уподобанням, а також екстер’єру приміщення, що охороняється.

Як зробити розумний замок більш ефективним та безпечним

Виберіть найкращу компанію-виробника з найвищим рейтингом та позитивними відгуками користувачів, щоб купити розумний замок
Найміть сертифікованого майстра для встановлення
Встановіть додатковий захист у вигляді камер відеоспостереження
Використовуйте довгі паролі, якщо у вас встановлений кодовий замок
Налаштуйте «дворівневий метод ідентифікації», правда, ця функція присутня лише у дорогих та якісних замках
Регулярно оновлюйте програмне забезпечення та залишайтеся в курсі останніх нововведень
Змінюйте пароль якомога частіше, якщо він у вас є.
За матеріалами сайту https://omnitec-systems.com.ua

От Admin