Оптимізація бізнес-процесів з Odoo

Що таке Odoo та  у чому полягає оптимізація бізнес-процесів — тема сьогоднішнього топіка, тож спробуймо оперативно розібратися із цими питаннями. Ми поговоримо про ERP для бізнесу і те, як вони можуть підвищити ефективність вашого підприємства. Ми не фанати довгих вступів, тож почнімо!

Бізнес-процеси і їх оптимізація

Якщо ви є власником бізнесу або операційним його менеджером — для вас не нове таке поняття як бізнес-процеси. Якщо коротко, то   бізнес-процес — це визначена та затверджена послідовність дій та операцій, які виконуються в організації для досягнення певної мети. 

Для тих, хто недостатньо обізнаний з цього питання або хоче глибше зануритися в цю тему — варто ознайомитися з усією статтею, де експерти з команди ToDo розказали багато цікавої інформації про бізнес-процеси і про важливість їх створення всередині компанії.

Тепер, коли ви знаєте що таке бізнес-процеси та навіщо вони потрібні — слід повернутися до питання їх автоматизації. Будь-який процес має бути впорядкований та працювати за чітко визначеним алгоритмом, проте є одна річ, яка так чи інакше вставляє палки в колеса цього ідеального, здавалось би, механізму.

Цими перепонами є людський чинник. Саме він є причиною більшості помилок та браку на підприємствах, тому постає питання у тому, щоб мінімізувати вплив цього самого чинника на перебіг та функціонування бізнес-процесів.

По максимуму прибрати людський чинник =  автоматизувати бізнес-процес. Використовуючи сучасні технології — робити це стало куди простіше, ніж 10 чи 20 років тому. Зараз більшість компаній, що бажають автоматизувати свої бізнес-процеси використовують ЕРП для бізнесу. Що таке ERP система і як вона допоможе автоматизувати ваш бізнес — саме про це поговоримо далі.

Роль ERP в автоматизації бізнесу

За допомогою ERP систем оптимізація й автоматизація бізнес-процесів вийшла на новий рівень. Існує безліч ERP систем, на різний бюджет і смак, але ми спираючись на думку експертів з ToDo — рекомендуємо вам саме Odoo ERP

ToDo — спеціалісти в галузі автоматизації й оптимізації бізнес-процесів, що займаються впровадженням ERP вже понад 20 років, тому вони точно зможуть підібрати унікальне рішення саме для вас. Якщо ви не чули про Odoo, або хочете дізнатися більше про неї — рекомендуємо ознайомитися із цією статтею, адже в ній детально описано що це за звір такий і з чим його їдять).

Ми ж коротко наведемо лиш основну інформацію: Odoo — це ERP-система бельгійського походження, що була створена Фабіаном Пінкарсом ще у 2005 році. З 2014 року софт, написаний мовою Python, був перейменований на Odoo, так ця назва закріпилась аж до наших днів.

Odoo ерп пропонує вам безліч корисних функцій, серед яких:

  • Управління виробництвом: Odoo дозволяє планувати, відстежувати та керувати виробничим процесом, включаючи планування виробництва, контроль за запасами, роботу зі складами та оптимізацію виробничих процесів.
  • Управління запасами: відстеження запасів на складі, оптимізація замовлень, управління постачанням та зберіганням, контроль інформації про товари.
  • Управління витратами та виробничими операціями: відстеження витрат на виробництво, контроль якості, планування витрат і керування виробничими операціями.
  • Управління виробничими замовленнями: відстеження статусу замовлень, управління робочими нормами, планування виробничих завдань та контроль за їх виконанням.
  • Управління якістю продукції: модуль контролю якості дозволяє відстежувати якість в процесі виробництва, встановлювати стандарти якості, виявляти та виправляти помилки.

І це лиш частина того, що може запропонувати вам Odoo. Однією з переваг цієї системи є її модульність — вибирайте лиш ті модулі, які вам потрібні і впроваджуйте їх. До прикладу: вас цікавить модуль CRM, модуль Управління проєктами та модуль Навчання. 

З Odoo ви зможете впровадити тільки ці модулі, без переплати за зайвий функціонал! Це дозволяє зекономити бюджет компанії й проводити автоматизацію поступово, в кілька етапів; не переплачувати за те, чим ви не плануєте користуватись й органічно навчатися роботі із новою системою, бо у вас буде на це час. 

Все ще думаєте про те, чи вартує воно того? Якщо ви обрали шлях розвитку свого бізнесу і перемоги на конкурентному ринку — впровадження ERP це точно мастхев!

Підсумок

Якщо ви бажаєте вивести свій бізнес на якісно новий рівень та бути на крок попереду своїх конкурентів — радимо вам розглянути можливість впровадити Odoo на своєму підприємстві. Саме цю ERP рекомендують експерти з ToDo, в яких досвід з автоматизації бізнес-процесів складає більш ніж 20 років.
Також, вони охоче допоможуть вам впровадити цю систему на вашому підприємстві, підібравши актуальну конфігурацію системи спеціально для вас. Замовте безкоштовну консультацію  або демо-презентацію системи вже зараз! Примножте ефективність власного бізнесу вже сьогодні!

От Admin