Легенда грилювання – ідеальні смаки барбекю від Napoleon

Для справжніх поціновувачів барбекю ТМ Napoleon з Канади – не звичайний виробник грилів, а справжня легенда у світі грилювання. Продукція бренду – не просто кухонні прилади, це неперевершений інструментарій, що відрізняється інноваційним дизайном, бездоганною якістю та неймовірними можливостями приготування вишуканих неповторних смаків. З асортиментом продукції ТМ Napoleon можна ознайомитися на сайті https://www.napoleongrills.com.ua/ однойменної компанії – офіційного представника в Україні.

Літня кухня Napoleon Oasis 100 із грилем BIPRO 825

Секрети популярності грилів Napoleon

Основна мета грилювальника – отримання ідеального смаку барбекю. Бажання – наявність функціонального та зручного пристрою для втілення цілі.

Грилі Napoleon – приладдя, яке у змозі задовольнити будь-які потреби професіоналів і прихильників справи барбекю. Це пристрої, що надають можливість отримувати насолоду від процесу приготування та його результату.

Компанія завжди тримає «руку» на пульсі часу, досліджує тренди та тенденції, постійно оновлює асортимент, застосовуючи інновації та новітні технології. Грилі «Наполеон» завжди зручні, прості у використанні та легкі в догляді. А приготовлені страви мають неперевершений витончений смак та аромат.

Грилі «Наполеон» відомі своєю якістю, надійністю та довговічністю. Завдяки використанню наукових досліджень, сучасних високоякісних матеріалів і ретельному контролю за кожним етапом виробництва компанія досягла високого рівня попиту продукції у всьому світі.

Ще одна ознака та відмінна риса Napoleon – унікальний стиль і дизайн у кращих тенденціях нашого часу.

Вугільний гриль-коптильня Napoleon Apollo

Грилі Napoleon: що робить смак ідеальним?

Кожна модель гриля Napoleon – це можливість готувати традиційні страви чи експериментувати зі смаками. Використання комплексу новітніх систем та інноваційних конструктивних рішень сприяє вдосконаленню майстерності барбекю. Системи, що застосовуються в обладнанні «Наполеон»:

  • багаторівневої вентиляції та конвекції для рівномірного розподілу тепла – допомагають керувати теплом і створювати оптимальні умови для приготування страв;
  • контролю та зберігання температури – дають змогу регулювати/утримувати тепло;
  • інфрачервоного випромінювання – для використання особливо високих температур;
  • двоступенева – для одночасного приготування їжі на прямому та непрямому вогні;
  • копчення/томління та багато інших.

Вугільні грилі можуть мати регульовану сітку для вугілля на декількох рівнях, що сприяє приготуванню будь-яких страв, і спеціальну систему видалення попелу. Газові грилі можуть бути оснащенні відділенням для щепи чи вугілля, що робить їх багатофункціональними.

Однією з переваг грилів «Наполеон» є використання систем швидкого розпалювання та очищення, що, відповідно, підвищує їхню зручність і полегшує догляд під час експлуатації.

От Admin