Кур’єрські пакети: незамінний інструмент для Вашого бізнесу

Потреба у доставці різноманітних товарів виникає у кожного з нас: хтось регулярно замовляє товари в інтернеті, хтось пересилає речі, а хтось робить і те, і інше. Важливо, аби під час транспортування предмети були надійно запаковані, щоб зберегти схоронність цих речей, а в деяких випадках – ще й захистити вміст від сторонніх очей.

Для транспортування не крихких товарів є  чудове рішення — кур’єрські пакети. Вони зручні та надійні, мають чимало переваг порівняно з іншими пакувальними матеріалами. Розглянемо детальніше особливості цих виробів.

Характеристики кур’єрського пакету

Для виготовлення виробів використовується поліетилен, головна перевага якого — міцність. Завдяки особливостям матеріалу пакети не рвуться та не піддаються впливу зовнішніх чинників. Чорна частина поліетилену перешкоджає потраплянню ультрафіолету, тому речі будуть захищені за будь-яких погодних та побутових умов.

Міцність пакетів не обмежується лише матеріалом. Ця характеристика притаманна і швам виробів — вони не розірвуться та не розклеяться під час транспортування. А клейка частина виробу надійно фіксується при пакуванні, завдяки чому випадкове відкривання кур’єрського пакету є неможливим. Коли клієнт отримує доставку речей у кур’єрському пакеті, він може бути впевненим, що виріб не було відкрито передчасно.

Кур’єрські пакети – герметичні та водонепроникні. Саме тому чудово підходять для транспортування важливих документів і не тільки. Упакувати у кур’єрський пакет можна також:

  • Одяг та взуття;
  • Біжутерію;
  • Книги;
  • Будь-які невеликі предмети побуту;
  • Тощо.

Кур’єрський пакет також може збільшити впізнаваність Вашого бренду, адже його світла частина підходить для того, аби зобразити на ній  логотип. Крім того, є можливість робити на пакеті будь-які позначки маркером, щоб транспортування було ще більш зручним.

Вироби стануть корисними навіть у побуті, адже вони чудово підходять для:

  • Зберігання речей;
  • Передачі предметів;
  • Упаковки подарунків;
  • Захисту речей від пошкоджень;
  • Тощо.

  Кур’єрські пакети мобільні, компактні та дуже легкі у застосуванні, тому використовувати їх — комфортно для кожного.

Де вигідно купити кур’єрські пакети оптом?

Придбати кур’єрські пакети оптом або у роздріб не виходячи з дому можна в інтернет-магазині “Пакцентр». Вироби представлені у двох кольорах: білому та графітовому. Наявні товари відрізняються також розміром, який варіюється від А6 до А2.

На ринку пакувальних матеріалів вартість кур’єрських пакетів є нижчою порівняно з ціною інших товарів. Проте купити вироби в магазині «Пакцентр» ще вигідніше, адже компанія постійно пропонує різноманітні акції. А якщо придбати оптом – Ви отримаєте ще більше переваг. Кур’єрський пакет стане незамінним атрибутом у Вашому бізнесі.

Як правильно обрати кур’єрський пакет?

Перше, на що варто звернути увагу при виборі виробу – розмір предметів, які Вам потрібно упакувати. Пакет повинен бути більшого розміру.

Зверніть увагу на наявність додаткових функцій. Наприклад, деякі вироби мають  ручки, завдяки яким переносити пакування стає значно зручніше, а в деяких пакетах є самоклеючі клапани, котрі дозволяють підвищити надійність упаковки.

В інтернет-магазині «Пакцентр» деякі вироби мають кармани, в які можна вкласти етикетку з адресою та контактними даними одержувача або ж інструкцію з експлуатації товару.

Щоб Ваш вибір став стовідсотково вдалим, обирайте надійний магазин з якісними товарами. «Пакцентр» гарантує високу якість товару, швидку доставку та відмінний сервіс.

От Admin