Престиж та статус: вишуканість колекцій Валєнтіно

Всесвітньо відомий італійський модний будинок Валєнтіно був заснований дизайнером Гаравани в 1960 році. Цей бренд спеціалізується на виробництві чоловічого та жіночого одягу, нижньої білизни, взуття, аксесуарів, парфумерії. Він випускає колекції Ready-to-Wear та Haute Couture, тому відноситься до люксового сегменту ринку. Однією з перших клієнток цього модного дому була Елізабет Тейлор. 

Також захоплені відгуки колекції бренду отримували від Одрі Хепберн, Жаклін Кенеді, прінцеси Маргарет. Сьогодні бренд Валєнтіно асоціюється з елегантністю, витонченістю та збереженням класичних традицій. На протязі багатьох років його візитівкою є червоний колір, який за словами засновника бренду, личить кожній жінці. Також в колекціях цієї торгової марки зазвичай багато білих та пастельних відтінків.

Жіноча сукня від бренду Валєнтіно

Магія вишуканості: переваги брендових колекцій

Гармонійне поєднання оригінального стилю та сміливості являє собою праця талановитих дизайнерів компанії Валєнтіно. Їх колекції завжди викликали фурор на світових подіумах, а сам модний будинок заслужено вважається одним з найбільш впливових. Особливість брендових колекцій полягає у використанні розкішних тканин, вишуканих деталей та уважному ставленні до кожного шву. 

Навіть найдрібніша деталь – це мистецтво, створене мастерами з великою любов’ю та увагою. Валєнтіно широко відомий своїми бездоганними силуетами, які підкреслюють жіночність та грацію, а також вигадуванням оригінальних принтів. До інших його переваг відносять:

  • використання першокласних тканин;
  • застосування свіжих ідей та нових дизайнерських технік;
  • широкий охват різноманітних стилів на напрямків;
  • задоволення потреб клієнтів різної статі та віку.

Валєнтіно вже давно є признаним символом розкоші та певного соціального рівня. Його вироби є уособленням вишуканого смаку та відчуття стилю.

Босоніжки-мюлі від Валєнтіно

Де замовити речі від італійського бренду

В інтернет-магазині DOMINO представлені модні речі від Валєнтіно та інших відомих торгових марок. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів за сучасними технологіями. Слід зазначити, що брендові товари реалізуються за найбільш вигідною ціною з доставкою в різні міста обраною транспортною компанією. 

Покупцям пропонуються зручні способи оплати та можливість повернення речей у разі необхідності. Оформити замовлення можна на сайті інтернет-магазину або зв’язавшись з менеджерами за допомогою телефону. Якщо при виборі потрібної речі виникнуть труднощі, завжди можна скористатися консультаційною допомогою менеджера магазину.

От Admin